Menu

Το Somersby στηρίζει υπερήφανα το Athens Pride 2021

«Αγκαλιάζοντας» αυτά που μας ενώνουν, γιατί όποια επιλογή κι αν κάνεις, είναι wonderful!

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2021 – Στο Somersby πιστεύουμε ότι το ιδανικό ποτήρι μηλίτη έχει τη δύναμη να φέρει τους ανθρώπους κοντά, γι’ αυτό και επιλέγουμε να κρατάμε μια απολύτως θετική και γενναιόδωρη στάση ζωής σε ό,τι μας γεμίζει ευτυχία και υπερηφάνεια. Φέτος, με τεράστια χαρά στηρίζουμε υπερήφανα το Athens Pride 2021, αγκαλιάζοντας κάθε πτυχή του εαυτού μας.

Στον «μαγικό» κόσμο του μηλίτη Somersby, πρωταγωνιστεί το φως, η θετικότητα, το προσωπικό στυλ, η καλή διάθεση, τα χρώματα και κυρίως τα χαμόγελα, κάνοντας την κάθε στιγμή πραγματικά απολαυστική! Έτσι λοιπόν, δίνουμε στην καθημερινότητα μια αισιόδοξη ματιά, βλέπουμε τη θετική πλευρά της ζωής και το παγωμένο ποτήρι μας πάντα μισο-γεμάτο,, υποστηρίζουμε την ισότητα, αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα, επιδιώκουμε τη συμπερίληψη, επιλέγουμε την αγάπη.

Η φρουτένια, δροσιστική και αναζωογονητική αίσθηση σε κάθε γουλιά του δροσιστικού μηλίτη μας, μας συντροφεύει σε αυτό το μοναδικό ταξίδι. Γιατί το να είσαι ο εαυτός σου είναι wonderful, κι εμείς σε καλούμε να γιορτάσουμε μαζί, όλα αυτά που μας ενώνουν!

Κάνε παιχνίδι με τους δικούς σου κανόνες.

Isn’t that wonderful?

 

#SomersbyProudlySponsporsAthensPride2021

#Somersby

 

Ακολούθησε το Somersby:

Facebook: @SomersbyGreece

Instagram: @somersby_greece