Καλώς Ορίσατε στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Εισάγετε το έτος της γέννησής σας

crops

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

Dejan Beko

Managing Director

Ο Dejan Beko, ανέλαβε τη θέση του Managing Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία την 1η Ιουλίου 2017.

Ο Dejan ξεκίνησε να εργάζεται στην Carlsberg Σερβίας το Μάρτιο του 2005 ως Sponsorship & Event Manager. Στη συνέχεια ανέλαβε διάφορες θέσεις όπως Regional Sales Manager, Belgrade Region και Sales Director. Τον Ιανουάριο του 2013 μεταφέρθηκε στην Carlsberg Βουλγαρίας ως Sales Director και τον Αύγουστο του 2014 προήχθη στη θέση του Managing Director.

Olzhas Alisherov

Finance Director

O Olzhas Alisherov ανέλαβε το ρόλο του Finance Director τον Ιούνιο του 2021.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στην Ernst & Young, ενώ από το 2009, οπότε και εντάχθηκε στον Όμιλο Carlsberg, έχει αναλάβει τις θέσεις FP&A Manager-Senior Controller, Finance Director για την Carlsberg στο Καζακστάν. Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του ήταν Western Europe Financial Planning and Analysis Director στο Carlsberg Center of Excellence και Eastern Europe Finance Transformation Program Director. Είναι οικονομολόγος, με πτυχίο από το Kazakh Economics University.

Κατερίνα Τσίντσιφα

ISC Lead Greece

Η Κατερίνα Τσίντσιφα έχει αναλάβει το ρόλο του ISC Lead Greece για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία από τον Σεπτέμβριο του 2020.

Από το 1992, όπου εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, έχει αναλάβει διάφορες θέσεις ευθύνης για τη Διεύθυνση Supply Chain. Το 2001 διετέλεσε Logistics Director, αργότερα τo 2011 κατείχε τη θέση του Supply Chain Director, ενώ από το 2016 κατείχε τη θέση της Production Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία. Πιο πρόσφατα, τον Ιανουάριο του 2019, ανέλαβε το ρόλο του Senior Director Production WE Non P1 Markets για τον Όμιλο Carlsberg. Η Κατερίνα κατέχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανολόγου από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, MSc in Industrial Engineering and Management Sciences από το Northwestern University & Kellogg Business School του Illinois και ΜΒΑ από την ΕΕΔΕ Θεσσαλονίκης.

Μαρία Ηρωίδη

Marketing Director

H Μαρία Ηρωίδη, στέλεχος με μακρά και επιτυχημένη πορεία στον χώρο του marketing, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

'Εχει σχεδιάσει και υλοποιήσει καινοτόμα στρατηγικά πλάνα για την είσοδο νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά και σε αγορές του εξωτερικού. Προέρχεται από τη Unilever Hellas, όπου τα τελευταία 6 χρόνια κατείχε τις θέσεις Marketing Manager Tea, Beverages, Refreshments και Country Business Leader Ben & Jerry's για την Ελλάδα και την Κύπρο, με πιο πρόσφατο τον ρόλο της  Marketing Manager SEE για την κατηγορία του παγωτού. Νωρίτερα, για την περίοδο 2010-2014, ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη της στρατηγικής marketing του πανελλαδικού δικτύου φαρμακείων ADVANCE Pharmacies ως New Product Development Director, ενώ διαθέτει και μεγάλη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ανέλαβε την ανάπτυξη και εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά για τις εταιρίες Pout Cosmetics, Prada Fashion, Molton Brown, The Rodial Group London και Skin Elements Australia.

Σίμων Ανερούσσος

Sales Director Off Trade & Exports

O Σίμωνας Ανερούσσος ανέλαβε τη θέση του Sales Director Off Trade & Exports τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Σίμωνας εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της Μύθος Ζυθοποιίας τον Νοέμβριο του 2011 ως Key Account Manager, ενώ στη πορεία ανέλαβε στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία το 2015 τη θέση του Area Sales Manager για τη περιφέρεια Αττικής. Ο Σίμωνας είναι κάτοχος Professional MBA από το ALBA Business School και πτυχιούχος Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Μαρία Καφεντζή

Human Resources Director

H Μαρία Καφεντζή ανέλαβε τη θέση του Human Resources Director τον Οκτώβριο του 2014 σε συνέχεια μιας επιτυχημένης πορείας που ξεκίνησε με την ένταξη της στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας το 2006. Σε αυτό το διάστημα υποστήριξε αποτελεσματικά το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού από τις θέσεις Compensation & Benefits Manager και Human Resources Manager. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.