Καλώς Ορίσατε στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Εισάγετε το έτος της γέννησής σας

crops

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ

Dejan Beko

Managing Director

Ο Dejan Beko, ανέλαβε τη θέση του Managing Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία την 1η Ιουλίου 2017.

Ο Dejan ξεκίνησε να εργάζεται στην Carlsberg Σερβίας το Μάρτιο του 2005 ως Sponsorship & Event Manager. Στη συνέχεια ανέλαβε διάφορες θέσεις όπως Regional Sales Manager, Belgrade Region και Sales Director. Τον Ιανουάριο του 2013 μεταφέρθηκε στην Carlsberg Βουλγαρίας ως Sales Director και τον Αύγουστο του 2014 προήχθη στη θέση του Managing Director.

Bhavya Mandanna

Production Director

Η Βhavya Mandanna εντάχθηκε στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας τον Απρίλιο του 2019 αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Production Director.

H Βhavya ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στην Molson Coors Brewing Company, ενώ από τον Οκτώβριο του 2014 εντάχθηκε στο δυναμικό του Ομίλου Carlsberg, αναλαμβάνοντας ηγετικές θέσεις στους τομείς Brewing Processing, Production & Innovation.Η Bhavya κατέχει πτυχίο από το τμήμα Biotechnology,Genetics and Biochemistry του Πανεπιστημίου Sri Bhagawan Mahaveer Jain College και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Brewing And Distilling από το Heriot Watt University .

Άρης Κωνσταντάτος

CSC Director

O Άρης εντάχθηκε στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας τον Απρίλιο του 2017 αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα Customer SC Director.

O Άρης ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην Elais Unilever αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης στο τμήμα Customer Service & Quality. To 2001 εργάστηκε στην BSH Home Appliances ως Stock Control & Distribution Manager και το 2005 εργάστηκε ως Warehouse & Distribution Manager στην Elgeka. Τα τελευταία 12 έτη εργάστηκε στη Barilla Hellas (Misko) αναλαμβάνοντας το ρόλο του Logistics & Customer Service Manager για την Ελλάδα και  πιο πρόσφατα για την  Ανατολική Ευρώπη. Ο Άρης είναι κάτοχος MSc in Logistics από το  Πανεπιστήμιο του Πειραιά

Bent Plougmand Andersen

Finance Director

O Bent Plougmand Andersen εντάχθηκε στο δυναμικό της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας τον Ιούνιο του 2018 αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Finance Director.

Από το 1998 που ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις στο χώρο του Finance.Σημαντικότερο σταθμό στην καριέρα του αποτέλεσε η εταιρεία Coca Cola 3Ε όπου ανέλαβε ρόλους υψηλής ευθύνης όπως Commercial Finance Manager Nordic, Commercial Operations & Business Development Manager και Nordic Customer Business Development & Country Manager Ισλανδίας.Έπειτα μετακινήθηκε στην Welltec ως Finance Director Americas θέση που κατείχε μέχρι και την ένταξή του στον όμιλο Carlsberg το 2017, όπου απέκτησε την θέση του Finance Director Western Europe. Ο Bent είναι κάτοχος Master of Business in Accounting & Audit από το Aarhus School of Business.

Σίμων Ανερούσσος

Sales Director Off Trade & Exports

O Σίμωνας Ανερούσσος ανέλαβε τη θέση του Sales Director Off Trade & Exports τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Σίμωνας εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της Μύθος Ζυθοποιίας τον Νοέμβριο του 2011 ως Key Account Manager, ενώ στη πορεία ανέλαβε στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία το 2015 τη θέση του Area Sales Manager για τη περιφέρεια Αττικής. Ο Σίμωνας είναι κάτοχος Professional MBA από το ALBA Business School και πτυχιούχος Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Μαρία Καφεντζή

Human Resources Director

H Μαρία Καφεντζή ανέλαβε τη θέση του Human Resources Director τον Οκτώβριο του 2014 σε συνέχεια μιας επιτυχημένης πορείας που ξεκίνησε με την ένταξη της στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας το 2006. Σε αυτό το διάστημα υποστήριξε αποτελεσματικά το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού από τις θέσεις Compensation & Benefits Manager και Human Resources Manager. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.